ANGY-7125_bew.jpg

Belevings-arrangementen

Kom Blue Berrie Hill beleven

Wegens de huidige corona maatregelen is het momenteel niet mogelijk om deze arrangementen te boeken, met uitzondering van het Social Deal arrangement

Je kunt deze mooie plek in Limburg beleven zoals je zelf wilt. Plukkend in de plantage of genietend van taart en koffie op het terras. Blue Berrie Hill is fun voor jong en oud!

Ook de omgeving van onze plantage en het theehuis is de moeite waard. Dus organiseren wij diverse activiteiten op en rondom Blue Berrie Hill. Educatief, gezellig, actief en Bourgondisch. Gezellig om te doen samen met collega’s, familie of met een groep vrienden.

  • Rondleidingen

  • Fietsroutes

  • High Tea

  • ABC-arrangement

  • Blue Berrie Hill & Rozenhof

Rondleidingen

Rondleiding Blue Berrie Hill

Bereid je voor op een dag boordevol lekkers. Om de dag goed te beginnen ontvangen we je met een kopje koffie of thee en een lekker stukje luxe blauwe bessentaart. Daarna volgt een rondleiding over de percelen en vertellen we over de teelt van de blauwe bessen. Achteraf kun je uiteraard nog nagenieten op het terras.

Tevens is het ook mogelijk om te genieten van een overheerlijk lunch.

Het programma kan in overleg worden aangepast.

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wanneer

Begin mei t/m eind september

Duur

1,5 uur

Kosten

€ 15,- p.p. (min.10 personen, vanaf 20 personen €12,50 p.p.)

High Tea

Blauwe bessen high tea

Lekker relaxed genieten midden in de plantage van een exclusieve en culinaire 3-gangen blauwe bessen high tea! Nieuwsgierig? Reserveren kan, bij voorkeur 1 week van te voren, via info@blueberriehill.nl

De high tea’s starten om 13:00 uur en zijn in de maanden mei, juni en september mogelijk op dinsdag t/m zondag. In het winterseizoen is een high tea uitsluitend mogeijk op de eerste zondag vanaf de maand. Grote groepen vanaf 15 personen zijn ook mogelijk op dagen buiten het seizoen.

Helaas is het niet mogelijk om onze high tea op allergieën aan te passen, wel kunnen we rekening houden met vegatarische gerechten. Dit graag wel vooraf aangeven.Kinderen t/m 5 jaar betalen half tarief voor de high tea. Vanaf 6 jaar geldt het standaard vol tarief maar is het wel mogelijk de inhoud aan te passen. Buiten de theeën om zijn alle andere dranken voor extra kosten.

Geregistreerd bij www.highteawereld.nl

Kosten

Vanaf 24,95 euro per persoon

Fietsroutes

Fietsroute Blue Berrie Hill

In samenwerking met route.nl biedt Blue Berrie Hill twee fietsroutes aan door het mooie Limburgse landschap:

  • Fietsen in Limburg langs de blauwe bessen velden van Blue Berrie Hill: deze route brengt je via de Maas en het Limburgs landschap langs allerlei blauwe bessenvelden, interessante en gezellige bezienswaardigheden uit de omgeving. Zien, proeven, ruiken en voelen staat centraal tijdens deze route. Klik hier voor de routeomschrijving en meer informatie.

  • Een oude Maasgeul in de buurt van Broekhuizen: aan de oevers van de Maas vind je prachtige natuurgebieden in oude Maasgeulen. De landschappen variëren van moerasgebieden tot vochtige graslanden en bossen. Tel daar authentieke Limburgse dorpjes bij op en je hebt een gebied waar fietsliefhebbers hun dag wel om krijgen. Klik hier voor de routeomschrijving en meer informatie.

Hier is geen reservering voor nodig!

ABC-Arrangement

Fietsroutes

Het ABC-arrangement is een educatieve auto- of fietstocht met een Bourgondisch tintje. Onze streekproducten, zoals de asperge, de blauwe bes, en de champignon staan centraal tijdens een verrassend mooie tour door de omgeving van Blue Berrie Hill, Museum De Locht en IJssalon Clevers.

Wanneer

April tot en met oktober

Duur

Ongeveer 6 uur

Kosten 

18,50 euro per persoon

Blue Berrie Hill & De Rozenhof

Blue Berrie Hill & Rozenhof

Rondleidingen (> 10 personen)

Bereid u voor op een ochtend boordevol informatie, lekkers en ontdek alle geheimen van de blauwe bes tijdens een rondleiding. Bij ontvangst om 10:00 uur staat er heerlijke koffie met luxe blauwe bessenvlaai voor u klaar. Hierna starten we met de rondleiding door de plantage met de Blue Berrie Hill Express. Hier maakt u kennis met de oogst van de blauwe bessen en komt u oog in oog te staan met onze 5 miljoen medewerkers, “de bijen”. Na afloop van de rondleiding kunt u het winkeltje bezichtigen.

 

Tevens is er een mogelijkheid om een overheerlijke Blue Berrie Hill lunch bij ons te nuttigen. Deze lunch is op aanvraag. Na de (eventuele) lunch gaat uw dagje-uit verder bij De Rozenhof in Lottum.

Wanneer

April tot en met oktober

Kosten

25 euro per persoon (vanaf 20 personen 22,50 per persoon)