ANGY-7125_bew.jpg

Belevings-arrangementen

Kom Blue Berrie Hill beleven

Je kunt deze mooie plek in Limburg beleven zoals je zelf wilt. Plukkend in de plantage of genietend van taart en koffie op het terras. Blue Berrie Hill is fun voor jong en oud!

Ook de omgeving van onze plantage en het theehuis is de moeite waard. Dus organiseren wij diverse activiteiten op en rondom Blue Berrie Hill. Educatief, gezellig, actief en Bourgondisch. Gezellig om te doen samen met collega’s, familie of met een groep vrienden.

Je kunt ook een Social Deal arrangement boeken.

Fietsroutes

Fietsroute Blue Berrie Hill

In samenwerking met route.nl biedt Blue Berrie Hill twee fietsroutes aan door het mooie Limburgse landschap:

  • Fietsen in Limburg langs de blauwe bessen velden van Blue Berrie Hill: deze route brengt je via de Maas en het Limburgs landschap langs allerlei blauwe bessenvelden, interessante en gezellige bezienswaardigheden uit de omgeving. Zien, proeven, ruiken en voelen staat centraal tijdens deze route. Klik hier voor de routeomschrijving en meer informatie.

  • Een oude Maasgeul in de buurt van Broekhuizen: aan de oevers van de Maas vind je prachtige natuurgebieden in oude Maasgeulen. De landschappen variëren van moerasgebieden tot vochtige graslanden en bossen. Tel daar authentieke Limburgse dorpjes bij op en je hebt een gebied waar fietsliefhebbers hun dag wel om krijgen. Klik hier voor de routeomschrijving en meer informatie.

Hier is geen reservering voor nodig!